Imi fac casa!

Ajuns la o varsta, am reusit in sfarsit sa scap de toate datoriile aparute in urma imprumuturilor atat la banci cat si la familie, mi-am intemeiat o familie si am decis ca e timpul sa renunt la chiria care ma costa in 5 ani cat o casa decenta si sa imi construiesc propria mea locuinta.

Unul dintre proiectele care ma inspira este casa lui George Buhnici, casa care se afla in plin proces de construire. Nu o sa fac chiar ca a lui, 100% lemn, dar am preluat cateva idei care mi-au placut si le-am adaptat asa cum am putut si la viitoarea mea casa.

Din pacate n-am suficiente resurse astel incat sa-mi fac o casa care nu are nevoie de sistem de incalzire, precum cea a lui George, deci am fost nevoit sa imi iau si o sursa de incalzire iar dupa ce am analizat ceva timp am ales incalzirea in pardoseala.

Spatiul in casa nu este prea mare, deci un calorifer suficient de puternic ar fi ocupat ceva spatiu care acum va fi folosit intr-un mod mai practic.

Trebuie sa recunosc ca am ales acest tip de incalzire si fiindca mi s-a parut interesant si ingenios, eu fiind crescut intr-o casa batraneasca unde in fiecare iarna se facea focul la soba de teracota. Ajuns la maturitate, am zis ca e cazul sa profit de noile tehnologii pentru a-mi incalzi casa.

Partea mea preferata la este faptul ca pardoseala este calda pe tot parcursul anotimpului rece. De cand ma stiu port papuci de casa fiindca parchetul sau orice altceva pus pe jos mi se pare racoros chiar daca in camera este cald iar caloriferele sunt la maxim. Acum ca scap de sistemul clasic de incalzire, renunt si la papuci. Cu incalzire in pardoseala n-au cum sa-mi mai ”inghete” picioarele. :)..Si din acest motiv am ales sa cumpar o lenjerie de pat lenjerii-delux.ro