Fotbalul, mai mult decat o pasiune

Încă de când suntem mici copii părinții de îndrumă către un sport. În general sportul, mai ales în copilărie dezvoltă foarte armonios organismul, mai ales înotul de exemplu. Un sport îi va acorda unui copil o mentalitate diferită, îi va oferi capacitatea de a lucra în echipă și va fi o fire foarte sociabilă căreia care mereu se va integra ușor într-un cerc nou de oameni.

Am să vă povestesc câte ceva, legat de copilăria mea și despre sportul pe care eu am ajuns să îl îndrăgesc foarte mult, de atunci și până în ziua de azi. Întodeauna voi rămâne un mare fan al fotbalului și a tot ce prespune acest sport. Încă de mic tatăl meu m-a dat la o echipă de fotbal și mi-a insuflat de pe atunci, din fragedă copilărie dragostea pentru mișcare și pentru activitățile fizice în general.

Treptat am ajuns să învăț toate regulile fotbalului, și ori de câte ori mă întâlneam cu amicii mei, mergeam la teren că să jucăm unul două sau șase meciuri, parcă niciodată nu oboseam. Nu a durat mult și am fost selectat și în echipa școlii, pe atunci eram în generală. Dacă îmi amintesc bine cea mai mare performanță pe care am reușit-o a fost locul trei la un turneu pe fază națională dar prea puțin mai conta, conta că eu făceam ceea ce îmi plăcea și aveam ocazia să mă perfecționez.

We Also Recommend You To Watch Movies Online Free.

Când am ajuns la liceu, situația s-a schimbat puțin, aici nu am mai avut ocazia să joc fotbal pe gazon. Tot ceea ce îmi putea pune la dispoziție liceul era un teren sintetic, acoperit. A durat o perioadă până m-am obișnuit puțin dar până la urmă a fost în regulă. Nici aici micile performanțe nu s-au lăsat așteptate. Am luat locul unu pe județ și doi pe țara la futsal.

Eu pe perioada liceului am fost coleg de clasă cu un băiat, care a fost și este un fotbalist în adevăratul sens al cuvântului. A avut și mai multe selecții și în lotul național iar pe atunci a reprezentat un model pentru mine.

Timpul a trecut, eu personal nu prea mai joc fotbal, însă ori de câte ori văd câte un meci la televizor mă opresc puțin și mă uit și parcă văd cum îmi trec prin fața ochilor toate amintirile pe care a putut să mi le ofere acest sport.