Cea mai buna formatie de nunta

Românul a fost și va fi recunoscut întodeauna ca și un mare petrecăreț, fiind capabil să se distreze în orice împrejurare indiferent de problemele ce îl înconjoară. Și pentru ca distracția să fie într-adevăr distracție a fost mereu nevoie și de muzică bună. Muzica va fi întodeauna un prilej prin care poți evada din cotidian și prin care poți să uiți de probleme și griji.

Acum pe de altă parte nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om, respectiv a cuplului. Pe de o parte există cununia religioasă iar apoi cununia civilă, iar după acestea două urmează petrecerea. Și ce ar fi o petrecere de nuntă fără muzică bună? De obicei în cadrul nunților se contractează formații care să asigure veselia și bunăstarea nuntașilor.

O formatie nunta foarte cunoscută din București este formația Laurențiu Căldăraru. Repertoriul formației este unul foarte impresionant. În acesta se regăsesc melodii din muzica clasică, dance, ritmuri latino, grecești și chiar arabești, hit-uri românești și muzică populară și de petrecere fiind capibili să satisfacă până și cele mai exigente cereri.

Formația a fost înființată în anul 2007 de către Laurențiu Căldăraru, atunci când acesta s-a întâlnit cu Nicoleta Beatrice Ciobanu, actualmente solista trupei cu o voce deosebită. De menționat este faptul că formația a avut și reprezentații internaționale, în Egypt de exemplu la Summitul de pace Sharm el Sheikh.

Formația poate fi foarte ușor contactată pentru un anumit eveniment deoarece au disponibil un site unde se regăsesc numerele de telefon al persoanelor de contact, cu care se pot discuta tarife sau orice alte detalii aferente unui eveniment.

Așadar Formația Laurențiu Căldăraru este o alegere foarte bună pentru orice eveniment, deoarece aceștia se vor ocupa cu siguranță de bunăstarea invitaților, iar pe muzica lor cu siguranță absolut toate persoanele vor dansa până la epuizare.