Avantajele sistemului de incalzire in pardoseala

Fratele meu a inceput acum ceva timp constructia unei case pentru el si familia sa. Fiindca a ales o casa de lemn, lucrurile se misca foarte rapid ajungand deja intr-un stadiu avansat al lucrarilor. Acum se pune problema sistemului de incalzire pe care il va alege, dorind ceva modern, eficient si care sa nu ocupe prea mult spatiu.

Tinand cont de aspectele de mai sus, dupa ce atat eu cat si el am facut destul de mult research am ajuns la concluzia ca varianta cea mai buna pe care o poate alege este incalzire in pardoseala. Acesta este un sistem de incalzire modern, foarte eficient – toata casa este calda pe parcursul anotimpului rece si, foarte important, nu ocupa spatiu. Locul destinat caloriferelor poate fi acum folosit intr-un mod mai util.

M-am gandit ca este posibil ca si alte persoane sa fie in situatia noastra, avand nevoie de informatii si recomandari de acest gen asa ca am alcatuit o scurta lista cu principalele avantaje ale incalzirii in pardoseala. De fapt cel mai mare avantaj este ca am cumparat de la lenjerii-delux.ro o lenjerie de pat subtire si foarte frumoasa

Caldura se raspandeste uniform in toata incaperea, in plan orizontal, astfel ca avem parte de un confort ridicat.

Datorita amplasarii sursei de caldura (podeaua), aerul din zona inferioara a corpului este mai cald iar cel respirabil mai rece.

Comparativ cu alte sisteme de incalzire electrice, consumul de energie al incalzirii in pardoseala este mai redus.

Este o sursa de incalzire ecologica, fiind compatibila cu panouri solare sau alte tipuri de energie regenerabila.

Fiabilitatea este cuvantul cheie al acestui tip de incalzire. Te vei putea bucura de incalzirea in pardoseala multi ani de la instalare.